Υπηρεσίες

Με μεράκι, αγάπη για τη δουλειά μας και την απαιτούμενη τεχνογνωσία, στην Π.Ι.Κ ΑΒΕΕ αναπτύσσουμε διαρκώς το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, με επιδίωξη την καλύτερη δυνατή συνεργασία και εξυπηρέτηση των προμηθευτών μας και των τοπικών συνεργατών. Οι βασικές δραστηριότητες της Π.Ι.Κ ΑΒΕΕ διακρίνονται στην εισαγωγή και αντιπροσώπευση προϊόντων, στη διανομή τους, καθώς επίσης και στην παροχή υπηρεσιών logistics.

-Εισαγωγή και Αντιπροσώπευση Προϊόντων

Η ΠΙΚ ΑΒΕΕ αναλαμβάνει την εισαγωγή και την αντιπροσώπευση προϊόντων στις περιοχές όπου αναπτύσσει τις δραστηριότητές της. Ο τρόπος λειτουργίας της επιχείρησης, είναι τέτοιος που να μην περιορίζεται απλά στη διανομή των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, αλλά παρακολουθεί και όλη την πορεία κάθε προϊόντος, από την ώρα που το παραλαμβάνουμε στο χώρο μας, έως την επιλογή του από τον τελικό καταναλωτή. Η έμπειρη ομάδα πωλήσεών μας, στέκεται πάντα δίπλα στον πελάτη μας, με αποτέλεσμα να υπάρχει εξαιρετικό αποτέλεσμα στην προώθηση των προϊόντων που οι προμηθευτές μας, μας εμπιστεύονται να αντιπροσωπεύουμε.

-Διανομή Προϊόντων

Η ΠΙΚ ΑΒΕΕ διανέμει πληθώρα προϊόντων ξηρού φορτίου καθώς και κατάψυξης στους κατά τόπους συνεργάτες της, ανάλογα με το τι ορίζει η σύμβαση με κάθε έναν εξ αυτών. Η διανομή προϊόντων είναι πλήρως καθετοποιημένη, με τρόπο τέτοιο ώστε να φθάνουν στον πελάτη μας το συντομότερο δυνατό και σε άριστη κατάσταση. Χαρακτηριστικό του τρόπου λειτουργίας μας είναι ότι, όλα τα προόντα που διανέμουμε, αποθηκεύονται και διακινούνται σε πλήρως ελεγχόμενες συνθήκες, μακριά από το βλαβερό φως του ήλιου και τις υψηλές θερμοκρασίες.

-Παροχή Υπηρεσιών Logistics

Η ΠΙΚ ΑΒΕΕ παρέχει σε ορισμένους προμηθευτές της υπηρεσίες logistics, ενώ διαθέτει και μέρος των εγκαταστάσεών της για παρακαταθήκη.Με τον τρόπο αυτό, συνδυαστικά με τις υπόλοιπες δραστηριότητες της, μπορεί και προσφέρει στους προμηθευτές της πλήρη εξυπηρέτηση των αναγκών τους, αλλά και έχει ως πελάτες της κάθε ενεργό σημείο πώλησης στις περιοχές δραστηριότητάς της.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart